Aktiv rabattkod hos Stonefactory.se

Här kommer en nyhet som vi vill dela med oss till våra läsare av Stonefactory-bloggen. För er som är läsare av Stonefactorys blogg erbjuder vi er en rabattkod på 1%. Rabatten gäller samtliga produkter på hemsidan.

Så här gör du: Rabattkoden skriver ni in i kassan efter att ni valt de produkter ni ska handla. När ni sedan går vidare i kassan finns det ett fält för rabattkoden där ni fyller i koden som ni ser nedan. Nu får ni 1% på hela samtliga produkter som ligger i kassan.

Ni fyller i följande kod i kassan: SFBLOGG

Med denna rabatt så erhåller ni 1% rabatt på Stonefactorys hela sortiment.

Varför väljer vi att göra detta? Om ni som kund ansträngt er att söka efter en rabattkod så vill vi kunna erbjuda en som faktiskt funkar. En del rabattkodssajter döljer koden för att du ska klicka på deras länkar och sedan får du inte någon rabattkod som fungerar. Detta kan vara frustrerande och något som vi vill ta kontroll över för att detta ska undvikas så mycket som möjligt. Du kan använda denna rabattkod till samtliga produkter på hemsidan då den gäller för hela sortimentet så som kakel, klinker, mosaik, natursten. Dock gäller detta ej utomhusprodukter så som marksten eller dekorsten. Med denna rabattkod kan du vara säker att den faktiskt är aktiv och alltid fungerar hos Stonefactory.se

Vi hoppas att ni läsare av bloggen kommer uppskatta denna kod på 1% och att den ska hjälpa er att komma igång med ert byggprojekt. Tänk på att beställa era varor i god tid, och reservera gärna i förväg så att ni kan planera hela byggprocessen.

En gyllene trestegsmodell som vi brukar rekommendera våra kunder är att

1: Beställ er vara.

2: Kontrollera att er hemleverans stämmer och att inga transportskador uppkommit.

3. Nu kan ni boka er hantverkare.

Denna metod gör att er byggprocess kommer att flyta på smidigt utan några oväntade förseningar. Vi på Stonefactory-bloggen vill passa på att även ta tillfället i akt att önska er lycka till med ert projekt.

PS. Om ni använder er av instagram får ni gärna dela med er av era vackra resultat genom att skriva #stonefactory.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *